A punt per començar les obres de millora a la plaça del Coll

La plaça del Coll és un dels punts de trobada del barri del Monestir-Sant Francesc

El proper dilluns dia 10 de juliol s’iniciaran unes obres per a la millora paisatgística i de l’accessibilitat de la Plaça del Coll, situada al barri del Monestir-Sant Francesc. Les actuacions passen per la plantació de nova vegetació ornamental, la col·locació de nous escocells i noves escales i l'obertura d'un accés a l’àrea de jocs infantils.

A més, es posarà un nou paviment i es renovarà el sauló del centre de la plaça. Les obres tenen un cost de 45.000 euros.

Aquestes obres de millora de la plaça del Coll formen part del Pla Estratègic del barri del Monestir-Sant Francesc. Un procés que encara la fase d'execució, després que el 2016 s’hagi fet el procés participatiu amb els veïns i veïnes. Les actuacions es desenvoluparan durant els pròxims anys.

El pla és una intervenció estratègica i integral que recull i amplia les demandes ciutadanes expressades en les diferents sessions participatives amb la voluntat de "reforçar la cohesió social, potenciar la centralitat del barri i integrar el barri del Monestir Sant Francesc al centre urbà de la ciutat".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem