Arriba el 5è Esdeveniment Multicultural per Festa Major

L'entitat organitzadora espera una assistència major a la de l'any passat

El diumenge dia 2 de juliol arriba a Sant Cugat el V Esdeveniment Multicultural, una mostra llatinoamericana amb gastronomia autòctona, entitats culturals, tallers, activitats familiars i molta música en directe. L'activitat s'engloba dins la Festa Major de la ciutat i està organitzada per l'Associació Multicultural de Sant Cugat.

 

"La diada començarà a les 12 del migdia i està previst que conclogui a la 1 de la matinada; tot i que a les 3 de la tarda s'iniciarà la programació oficial. La festa comptarà amb balls tradicionals del Perú, Colòmbia, Equador, Cuba, etc." ha comentat Diego Castelo, un dels organitzadors de l'esdeveniment. "Com a novetat aquest any, Bolívia no participarà en la rua".

 

A més, "la celebració, que estarà oberta a tots els santcugatencs, gaudirà de comerços al carrer i gastronomia de 10 països llatinoamericans", ha afegit. També, a les 8 del vespre, tindrà lloc un acte protocol·lari que obrirà l'alcaldessa de la ciutat Mercè Conesa. La jornada també comptarà amb la tinenta d'alcalde, Susanna Pellicer i 4 cònsols llatinoamericans de l'Equador, Bolívia i Perú. Xile, però, està en espera de confirmació.

 

Aquest és el cinquè esdeveniment Multicultural que celebra l'entitat santcugatenca i el tercer que es troba englobat dins la Festa Major.

 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem