contingut promocionat
Asisted L

 

Els beneficis dels entorns rurals per a la gent gran

Avui dia, viure en l'àmbit rural no és sinònim d'estar lluny dels programes i serveis d'atenció social domiciliària

El moviment de població del món rural cap a les grans urbs ha suposat, tradicionalment, la marxa dels més joves cap a entorns amb més possibilitats de desenvolupament professional i d'oportunitats laborals per a ells. Els pares, en canvi, s'han quedat al poble on han anat rebent les visites periòdiques de fills i néts. Els efectes directes d'aquesta migració en el decurs dels anys han estat el despoblament i l'envelliment de l'entorn rural.

 

ASISTED B


En un país amb una de les taxes d'envelliment més elevades d'Europa, i amb una esperança de vida que supera de llarg els 80 anys (82,9 en els homes i 87,7 en el cas de les dones), ha calgut posar en marxa fórmules que permetin a la nostra gent gran l'accés a aquells recursos assistencials necessaris per garantir-los el benestar en l'entorn de la llar. Avui dia, viure en l'àmbit rural no és sinònim d'estar lluny dels programes i serveis d'atenció social i domiciliària. Asisted, empresa líder a Catalunya en serveis recursos d'assistència domiciliària, garanteix la cobertura assistencial en qualsevol punt del país, adaptant-se a les necessitats de cada persona: sigui quin sigui el seu lloc de residència, compta amb l'assistent que podrà desenvolupar els serveis d'assistència personal i el suport a les tasques quotidianes que la persona necessiti.

Paral·lelament a l'atenció domiciliària personalitzada, un envelliment de qualitat passa també per garantir xarxes de relació i espais de participació -com ara esplais i centres cívics- que mantinguin connectades les persones, fomentant la mobilitat en el cas que aquesta possibilitat no pugui realitzar-se al mateix municipi. I no oblidem les noves tecnologies, un entorn imprescindible per estar connectats i més a prop de tot i de tothom.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem