C's denuncia la brutícia que s'acumula al carrer de Can Solà

Ciutadans considera que "és una vergona" la imatge "d'un descampat ple d'ampolles de vidre i de plàstic"

Ciutadans ha denunciat "la brutícia que s’acumula al carrer de Can Solà a causa de les ampolles que llença la gent que beu al carrer el cap de setmana quan surt de festa”. El carrer de Can Solà és un dels espais on es reuneixen alguns joves que surten per les discoteques de la zona. “La deixadesa de la zona és alarmant", lamenta la formació taronja, que apunta que "les ampolles i la brutícia acumulada no són precisament de fa dos dies”.

C's també recorda que "molts santcugatencs utilitzen el camí de Sant Cugat cap a Cerdanyola per passejar, anar en bici i fer exercici a l’aire lliure" i asseguren que "és una vergonya que hagin de topar-se amb un descampat ple d’ampolles de plàstic i de vidre”.

Per tal de solucionar la problemàtica, des de Ciutadans proposen incorporar uns contenidors en aquest carrer, ja que “no s'entén la falta d’escombraries en un lloc on s’ha comprovat que existeix molta acumulació de brutícia”. Per això demanen a l'Ajuntament que actuï al més aviat possible, "netejant la zona i instal·lant posteriorment els contenidors per a la brossa".

Carrer polèmic

Imatge d'arxiu de l'aparcament de Can Solà un cap de setmana a la nit FOTO: Esther Naval

El carrer de Can Solà és on es concentra més activitat nocturna els caps de setmana a Sant Cugat. Les queixes de santcugatencs, moltes a través del TOT, són recurrents. Per aquest motiu, la Policia Local té en marxa una campanya des del 2012 per controlar que no es begui a la zona. Durant l'últim trimestre del 2015 es van sancionar 70 persones per aquest motiu, la majoria dels quals a Can Solà.

Més imatges de brutícia a Can Solà FOTO: Ciutadans

Més informació
 
Comentaris

Destaquem