La celebració de Sant Pere A Casa, el més destacat de la setmana

Sant Cugat ha viscut la festivitat de Sant Pere de manera virtual, després que la COVID-19 impossibilités la celebració de la Festa Major 2020

Sant Cugat va començar aquesta setmana celebrant Sant Pere, el dilluns 29 de juny, un dia festiu per celebrar el copatró de la ciutat. Encara que enguany, l'Ajuntament decidís anul·lar la Festa Major, el municipi va poder celebrar la festivitat amb les Albades de Sant Pere, el Seguici de Sant Pere virtual i el Paga-li, Joan, també en línia.

Així doncs, els protagonistes del dilluns 29 de juny eren els actes que va acollir Sant Cugat, emmarcats en la festivitat de Sant Pere A Casa, un dilluns on a més, es presentava el primer equip d'hoquei herba de Valldoreix, el Club Hoquei Valldoreix.

Més info: Així s'ha viscut Sant Pere a Sant Cugat

El dimarts, coneixíem que el TOT Sant Cugat havia estat el mitjà de comunicació escollit per més de la meitat de santcugatencs per conèixer l'última hora durant la pandèmia de la COVID-19, a més, un dimarts on explicàvem que l'Ajuntament de Sant Cugat iniciava un programa per donar suport als negocis afectats per la COVID-19.

 

Més info: El TOT, líder per informar-se del coronavirus

Ja dimecres, analitzàvem l'efecte que suposa per a la gent gran el tancament dels Centres d'Assistència Primària de La Floresta i Les Planes, un dimecres on Oriol Junqueras presentava el seu nou llibre Parlant amb tu d'amor i llibertat.

Més info: La gent gran, la més afectada pel tancament dels consultoris de La Floresta i Les Planes

El jove santcugatenc dedicat al comerç electrònic i amb 100.000 seguidors a Youtube era el protagonista del dijous 2 de juliol, un dijous on se sabia que Josep Aymerich sería el relleu en la presidència del Rotary Club Sant Cugat de Montse Moral.

 

Més info: El jove santcugatenc dedicat al comerç electrònic i 100.000 seguidors a Youtube

El divendres 3 de juliol, l'entrevista amb Dolors Vilarasau, directora de les Lectures a la Fresca, centrava l'actualitat del dia i analitzava com ha afectat la COVID-19 a l'edició d'enguany de Lectures a la Fresca.

Més info: Vilarasau: “Això del coronavirus ens ha donat una oportunitat de començar de nou”

Finalment, el consultori de campanya a La Floresta a partir del tancament del CAP del barri de Sant Cugat era l'obertura del dissabte 4 de juliol, un dissabte on el municipi va acollir Retrobament i rebaixes, una festivitat dels comerços santcugatencs per iniciar el període de rebaixes estival.

[r:6)
 

 
Comentaris

Destaquem