Citades a declarar les set santcugatenques investigades per la vaga feminista

Fan una crida a concentrar-se davant dels Jutjats de Rubí com a mostra de suport

Les set santcugatenques investigades per la seva participació en la vaga feminista del 8 de març han estat citades a declarar als Jutjats de Rubí el dimecres 6 de juny. Una investigació que s'origina per una denúncia dels Mossos d'Esquadra durant el tall dels ferrocarrils a l'estació de Sant Cugat durant les protestes de la vaga.

El 8 de març a primera hora del matí, un grup de dones va saltar a les vies del tren de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Sant Cugat i van tallar la circulació de trens durant dues hores. Els Mossos van acabar desallotjant l'espai i, en sortir de l'estació, set de les dones van ser identificades. Ara han estat citades a declarar.

Per tal de donar suport a les persones investigades s'ha impulsat el grup 8 Mil Motius, que es presenta d'aquesta manera a les xarxes socials: "Som dones que vam sortir al carrer el #8 de març per la vaga feminista i ara se’ns porta a judici. Tenim 8 mil motius per seguir lluitant juntes: jo per elles i elles per mi!". "7 dones estem citades a declarar als jutjats de Rubí per participar d’aquesta jornada de vaga històrica. Tornem a demostrar que som moltes i seguim lluitant juntes", proclamen.

Per tal de mostrar suport a les set santcugatencs, es fa una crida a concentrar-se davant dels Jutjats de Rubí el dimecres 6 de juny a partir de les deu del matí, al carrer de Pere Esmendia, 15. "Volen que a través de la repressió deixem de mobilitzar-nos, però el passat 8 de març vam demostrar que n'estem fartes", va proclamar el Col·lectiu de la Vaga Feminista de Sant Cugat quan va donar a conèixer les denúncies dels Mossos d'Esquadra.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem