Ciutadans aposta per l'esterilització dels senglars per fer front a la "invasió"

La formació de Sant Cugat creu que l'Ajuntament no fa prou per evitar la presència de ciutats però no és partidària de l'eliminació

Ciutadans ha denunciat en un comunicat la "impassibilitat de l'equip de govern davant la invasió de senglars al centre de Sant Cugat". Segons el portaveu de la formació, Aldo Ciprián, és "vergonyós que arribin al ple centre de la ciutat" i creu que "existeix un problema de convivència". "Sant Cugat té un problema amb la plaga de senglars", afegeix Ciprián, que lamenta "la falta d'actuació de l'equip de govern".

Ciutadans recorda en el seu comunicat que l'Ajuntament va posar en marxa una prova pilot que consistia en l'eliminació de senglars que es trobessin pel centre de la ciutat. Un prova, de la qual no en tenen cap notícia al partit. Malgrat això, des de Ciutadans no veuen amb bons ulls el sacrifici d'aquests animals: "Des de la nostra formació advoquem per l'esterilització d'aquests animals per limitar la seva reproducció.

Finalment, Ciutadans, que lamenta que la presència de senglars s'hagi convertit en "normal", proposa la creació d'un grup de treball amb
format per afectats, caçadors i experts en el tema "per donar resposta a la plaga. Des de la formació asseguren que barris del municipi com la Floresta, Valldoreix o Mira-sol fa un temps que pateixen aquesta situació.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem