Conesa pressiona Jané per reforçar els recursos policials

L'alcaldessa de Sant Cugat i el conseller d'Interior s'han reunit aquest divendres, 7 d'octubre

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, i el conseller d'Interior, Jordi Jané, s'han reunit aquest divendres, 7 d'octubre, per tractar el tema de la seguretat a la ciutat. Una reunió en què han acordat reforçar la coordinació entre Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Sant Cugat per tal d'actuar contra els robatoris a domicilis.

En aquest sentit, les reunions quinzenals de la mesa de coordinació operativa Mossos-Policia Local passaran a ser setmanals

Conesa ha valorat positivament la reunió i ha remarcat que el conseller "és conscient que en el nostre municipi s'ha produït un episodi de robatoris i que cal actuar per fer-hi front". Jané, per la seva banda, ha explicat a l'alcaldessa que en els darrers mesos s'ha reforçat el patrullatge dels Mossos d'Esquadra a Sant Cugat amb més agents policials no uniformats. A més a més, en paral·lel, s'ha efectuat diversos patrullatges intensius per reforçar aquestes actuacions. Així mateix, també s'ha reforçat la Comissaria General d'Investigació Criminal i que, en aquests moments, Sant Cugat és un dels municipis preferents d'aquestes investigacions.

Com apunta el consistori, el conseller també ha explicat a Conesa que aquestes actuacions estan començant a donar fruits. De fet, segons dades del cos de Mossos d'Esquadra, des del passat mes de març s'ha registrat a Sant Cugat una tendència a la baixa d'aquests tipus de robatoris tot i que el passat juliol es va produir un cert repunt. En els mesos d'agost i setembre la tendència a la baixa ha continuat sent una realitat.

L'alcaldessa ha demanat al conseller que "es reforcin tots els recursos policials per tal que es consolidi aquesta tendència a la baixa que s'ha detectat darrerament".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem