contingut promocionat
Asisted L

 

El context Covid fa créixer la demanda de l'assistència a domicili

Asisted ha duplicat la seva activitat durant el darrer semestre davant l'augment de peticions per tenir cura de familiars

La demanda dels serveis d'assistència a domicili ha experimentat un increment important motivat pel context Covid-19. Concretament, el volum d'activitat es va duplicar entre els mesos d'abril i setembre passat, fruit de les noves necessitats que ha generat la greu situació viscuda en els entorns residencials.

ASISTED B

Davant aquesta nova onada de contagis, l'empresa d'assistència a domicili Asisted preveu una tendència similar amb un augment d'activitat que portarà a moltes famílies a atendre la seva gent gran a casa i a sol·licitar serveis professionals especialitzats. L'entorn familiar, amb una assistència adaptada a les necessitats de la persona es perfila, ara mateix, com l'opció que tenen en compte cada vegada més famílies al nostre país.

El comú denominador que comparteixen les demandes registrades durant aquest període són els valors de seguretat i de confiança en serveis professionals que controlin tot el procés d'assistència, la contractació d'un perfil qualificat al desenvolupament d'una atenció adequada i de qualitat, lluny del plantejament de startups i agències de col·locació.

Asisted, empresa líder a Catalunya en serveis d'assistència domiciliària, garanteix la cobertura assistencial en qualsevol punt del país, adaptant-se a les necessitats de cada persona: sigui quin sigui el seu lloc de residència, compta amb l'assistent que podrà desenvolupar els serveis d'assistència personal i el suport a les tasques quotidianes que la persona necessiti.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem