Detingut in fraganti un jove per robar en tres cases de la Floresta el mateix dia

Fiscalia de Menors va decretar el seu ingrés a un centre de menors

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Cugat van detenir el 23 de setembre un jove, menor d’edat, per tres robatoris amb força en domicilis del barri de la Floresta al municipi de Sant Cugat del Vallès.

Els fets van succeir al voltant de les 12 h del migdia del mateix dia quan una veïna del carrer Pearson va sorprendre un jove a la segona planta del seu domicili. El jove estava remenant un armari d’una de les habitacions i en veure’s descobert es va escapolir per la finestra. La víctima va alertar els Mossos d’Esquadra i en arribar la patrulla els va fer entrega d’una targeta de crèdit que el lladre havia perdut en el moment de la fugida.
 
Els agents van poder comprovar que el titular de la targeta de crèdit vivia al carrer Margarit, molt a prop del lloc dels fets. Es van dirigir cap a aquest domicili per tal de fer comprovacions i van trobar la porta d’accés forçada i oberta. Més tard, la víctima va comprovar que li havien sostret diners en efectiu, la targeta de crèdit recuperada i un telèfon mòbil.

Més info: A presó dos lladres enxampats mentre entraven a robar en cases de la Floresta

Cap a les 16 h del mateix dia, agents de Mossos d’Esquadra de Sant Cugat van rebre l’avís que s’havia activat una alarma novament al carrer Pearson. Els agents en arribar van observar que la porta de l’immoble estava oberta i a l’interior d’una de les habitacions van localitzar un jove remenant un armari. En ser sorprès va intentar fugir, però va poder ser retingut pels agents. El jove, que va donar una identitat falsa, es va resistir a la detenció.

Un cop en dependències policials es va poder obtenir la seva identitat real que va demostrar que era menor d’edat, motiu pel qual es va posar a disposició de la Fiscalia de Menors que va decretar el seu ingrés a un centre de menors. Així mateix, les gestions posteriors van permetre demostrar que es tractava del mateix jove que havia robat en dues cases del mateix barri durant el matí.
 
Aquesta actuació s’emmarca dins de l’operatiu policial preventiu per evitar els robatoris dins de domicili que duen a terme coordinadament els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem