Emotiu homenatge dels veïns de les Planes al seu mossèn

Al voltant de 400 persones han assistit als actes d'homenatge a mossèn Pere Grau

La figura de Pere Grau continua ben present a les Planes. Així ho han constatat les prop de 400 persones que han assistit aquest dissabte, 16 d'abril, als actes d'homenatge al desaparegut rector de les Planes. L'homenatge ha tingut lloc a les pistes esportives –l'Espai Pere Grau–, un espai que des d'aquest dissabte està presidit per un monument en la seva memòria. El monument té una inscripció que diu: "Estimar sempre. Mossèn Pere Grau. El cura"

La jornada d'homenatge a Pere Grau ha estat organitzada per les associacions de veïns i les entitats de les dues poblacions, Sant Cugat i Barcelona. S'ha iniciat amb una missa en nom seu acompanyada de música en directe a càrrec de l'Asociación Rociera Andaluza de Rubí. L'Agrupació Cultural i Musical de les Planes, coneguda com La Banda, i el Grup Coral de l'Elèctric han realitzat dues actuacions prèvies als parlaments i la paella popular de germanor.

A la tarda l'homenatge ha continuat amb una actuació teatral a càrrec de la CIA Playgrup Teatre i una actuació de ball a càrrec del Grup Bollywood Sundari, i ha finalitzat amb un simbòlic llançament de missatges al cel.

Tot són bones paraules

Maria Grau, neboda de mossèn Pere FOTO: Localpres

Paraules d'agraïment, paraules d'admiració, paraules de record i carregades de sentiment. Durant més d'una hora, representants de les associacions de veïns, entitats, polítics i familiars han dedicat unes paraules a mossèn Pere.

Hi han intervingut representants les associacions de veïns de les Planes, Can Borrull, La Rabassa del Pi, Sanatori i Mas Guimbau-Can Castellví; les entitats La Banda, Comissió de Festes, Grup de Dones de la Creu d'en Blau, el Racó de l'Amistat, Espai Familiar i l'Arca de Noé. També han parlat representants de l'Escola Parroquial El Roser, del Nostre Club, el senyor Olmedo, i els polítics Joan Puigdomènech i Cristina Paraira.

Maria Grau, neboda de mossèn Pere Grau, ha tingut paraules d'agraïment als veïns: "Us dono les gràcies a totes les entitats i associacions del barri que el van acollir", ha dit.

Paella popular de germanor FOTO: Lali ÁlvarezMultitudinària resposta dels veïns a la convocatòria FOTO: Lali Álvarez
Més informació
 
Comentaris

Destaquem