Èxit al Sant Cugat va de tapes!

La ruta serveix per mostrar el potencial dels restauradors de la ciutat a través de propostes divertides, fresques i molt apetitoses

El 'Sant Cugat va de tapes', la ruta més gastronòmica de Sant Cugat i que s'ha estès del 26 de setembre al 6 d'octubre ha registrat una alta participació. La ruta serveix per mostrar el potencial dels restauradors de la ciutat a través de propostes divertides, fresques i molt apetitoses.

Aquest any 25 bars i restaurants s'han sumat a la ruta amb tapes elaborades al moment i acompanyades per una canya o quinto d'Estrella Damm. Unes tapes que han aconseguit el beneplàcit dels santcugatencs i les santcugatenques. I és que durant els 11 dies del Sant Cugat va de tapes diversos restauradors han acabat les tapes i s'ha pogut veure desenes de ciutadans gaudint de la ruta, mapa en mà. 


Vota la millor tapa de 2019 i guanya un sopar!

La iniciativa mostra el potencial dels restauradors FOTO: Cedida

La iniciativa mostra el potencial dels restauradors FOTO: Cedida

Durant la Ruta de Tapes, que organitza Estrella Damm, se celebra el concurs per trobar la millor tapa del 2019, que encara pots votar. La tapa guanyadora es donarà a conèixer una vegada finalitzi el 'Sant Cugat va de tapes' i serà aquella proposta que aconsegueixi ser la més votada entre els participants de la ruta. Les votacions es poden fer a través de la web del TOT Sant Cugat i entre tots els votants se sortejarà un sopar per a dos comensals a un dels restaurants que hagin participat en la Ruta de tapes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem