L'Ajuntament fa una crida a què no es deixin trastos al carrer

A Sant Cugat hi ha un servei de recollida de voluminosos gratuït trucant al 902.54.70.10

Davant l'increment de la presència de mobles i trastos vells llençats als carrers de Sant Cugat, l'Ajuntament fa una crida al civisme, i recorda que hi ha un servei gratuït de recollida de voluminosos. Tan sols fa falta trucar al 902.54.70.10 i el servei recull els objectes a domicili.

Des de l'Ajuntament de Sant Cugat s'apunta que en les darreres setmanes s'ha detectat un increment del 35% de trastos al costat del contenidor i a la via pública. És per aquest motiu que es demana "corresponsabilitat i civisme per mantenir una ciutat neta i endreçada amb un entorn urbà agradable i de qualitat".

Igualment, es recorda que Sant Cugat disposa també de Punts Verds. Es tracta d'instal·lacions on es recullen els residus domèstics especials, els materials recuperables i els envasos de plàstic i les llaunes. Se seleccionen en contenidors i es porten a les plantes autoritzades de reciclatge o tractament.

Aquests estan situats a Can Calopa (antiga deixalleria), el Punt Verd del Centre, el Minipunt Verd del Mercat de Torre Blanca i el Punt Verd Mòbil.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem