L'espai lúdic juvenil de Mira-sol comença a dibuixar-se

Els joves ja han pogut fer aportacions per decidir els elements que hi haurà

L'espai lúdic juvenil que es crearà al voltant del Casal de Mira-sol va agafant forma. Els joves ja han pogut aportar idees sobre quins elements ha de tenir aquest nou espai, i hi ha un procés participatiu obert per poder seguir expressant les seves necessitats.

Durant el Consell de Barri de Mira-sol celebrat el dimecres, 8 de febrer, s'explicava que l'Ajuntament es va reunir amb els joves, membres del Consell de Joves 13-16 i representants de les escoles, per presentar-los les opcions d'elements a instal·lar a la zona, principalment encarats a l'escalada, l'skate i els exercicis gimnàstics.

A partir de les aportacions dels joves, es valora positivament l'opció d'instal·lar-hi barres i elements de gimnàstica, un skate parc, un rocòdrom, i una cistella de bàsquet de tres sortides. Els joves també van manifestar la necessitat que l'espai disposi de wifi i de punts de recàrrega de telèfons mòbils.

D'altra banda, s'ha engegat una enquesta de google per valorar les opcions proposades, per prioritzar els elements a col·locar. Un cop recollides les valoracions, se celebrarà una segona reunió amb els joves. Aquesta enquesta es distribuirà entre els membres del Consell de Joves 13-16 i els alumnes dels centres educatius de Mira-sol, entre altres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem