L'Hospital General de Catalunya inaugura 1000 metres quadrats d'urgències

El 2018 es van atendre 132.436 visites a urgències

Les noves instal·lacions d'urgències de l'Hospital Universitari General de Catalunya (HGC) s'han inaugurat aquest dimarts, 21 de maig. En total són 1.000 metres quadrats de superfície reformada, incrementant a sis espais per a pacients urgents, tres consultes ràpides, un lloc d'infermeria i un lloc de triatge. Les noves urgències han suposat l'augment de l'espai d'atenció al pacient i una millora de l'espai per als especialistes, el personal d'infermeria i el d'administració que atenen diàriament una mitjana de 221 pacients.

Xavier Mate: "Les urgències són la nostra gran porta d'entrada"

El Dr. Xavier Mate, director territorial de Quirónsalud Barcelona-Vallès, ha destacat les visites que reben d'urgències durant l'any. "És una gran notícia per l'hospital i per l'entorn. La unitat d'urgències és vital perquè és la gran porta que tenim. S'estan atenent unes 140 mil urgències al llarg de l'any, unes 400 per dia". També ha remarcat que "estan treballant per reduir el temps d'espera i poder filtrar segons patologia".

Pellicer: "l'Hospital es converteix en un centre sanitari punter i es mereix també un reconeixement pel tracte professional i proper de les persones que hi treballen".

Susanna Pellicer, Tinenta d'alcaldia de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge, present a l'acte, ha remarcat que "l'Hospital és un centre de referència per Sant Cugat i per Catalunya. És una bona notícia per la nostra ciutat i ens enorgulleix. Es diuen de pressa 1.000 m² d'instal·lacions noves i és important destacar l'esforç econòmic i la inversió constant per la millora d'equipaments i de tecnologia. D'aquesta manera, l'Hospital es converteix en un centre sanitari punter i es mereix també un reconeixement pel tracte professional i proper de les persones que hi treballen".

Un dels box d'urgències nou. FOTO: L.G

El box nou d'urgències de l'Hospital General de Catalunya

En l'acte, a més de personal de l'Hospital i persones convidades del sector salut, també hi han estat presents el regidor del Partit Popular Álvaro Benejam i el regidor de Ciutadans Aldo Ciprian.

La unitat, que ja està operativa des de gener, consta dels següents espais:
16 boxes per les visites dels pacients urgents
6 llits d'observació
6 butaques per als tractaments ràpids
6 consultes de visites ràpides
2 llocs de control d'infermeria
6 llocs de triatge.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem