L'Hospital General ofereix un curs de preparació al part via on line

Aquest mètode disposa de guies de preparació al part i postpart amb presentacions animades o vídeos explicatius.

El Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l'Hospital General de Catalunya ha desenvolupat el Mater Training, un curs online sobre la preparació al part com a alternativa o complement de les classes presencials del centre. El mètode disposa de guies de preparació al part i postpart amb presentacions animades, vídeos explicatius i imatges reals, així com d'una línia de comunicació a través del correu electrònic per a consultes i dubtes amb ràpida resposta per part dels professionals del servei.
 

Mater Training és un curs que dóna informació detallada des d'un punt de vista anatòmic i fisiològic perquè la futura mare conegui els diferents canvis que es produiran en el seu cos durant l'embaràs, part i postpart. A més, es detallen els símptomes, es contribueix en la millora de qualitat de vida, s'ensenya a col·laborar en el part i a ajudar a rebre al bebè de la millor manera. El curs fa especial èmfasi en el postpart i la lactància, un període crític en el qual la dona necessita sentir-se segura i acompanyada.
 

El Servei de Ginecologia i Obstetricia de l'Hospital General de Catalunya ha decidit oferir aquesta opció davant del col·lectiu de mares que, per diverses raons, no podia accedir als cursos presencials. Una opció còmoda, sense horaris ni limitacions de temps. En un curs en el qual s'aposta per la informació a les pacients, fent partícips en tot el procés tant a elles com a les seves parelles, ja que és només d'aquesta forma es disminueix l'angoixa i s'aconsegueix viure aquesta etapa en plena forma i conscient segons explica el centre. 
 

Les pacients del HUGC podran informar-se sobre com accedir als seus cursos Mater Training en les Consultes de Obstetrícia o a través de la Secretaria de Ginecologia i Obstetrícia (ginecologia.hgc@quironsalud.es)

Més informació
 
Comentaris

Destaquem