Salut deriva a l'Hospital General 46 pacients en un any

L'Hospital General de Catalunya és un dels centres hospitalaris privats amb afany de lucre que el govern vol excloure de la xarxa sanitària pública

El Departament de Salut va derivar 7.714 pacients a centres amb afany de lucre al llarg del 2015, segons dades facilitades als mitjans de comunicació aquest dilluns. Els dos centres que sortiran del Sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya (SISCAT) aquest any, la Clínica del Vallès a Sabadell i l'Hospital General de Catalunya, en van rebre, respectivament, 2.128 i 46. L'Hospital General de Catalunya va rebre 30 persones de l'Hospital Sant Joan de Déu de Martorell i 16 del Parc Taulí.

 

El conseller de Salut, Antoni Comín, ha aclarit als mitjans de comunicació que la reducció de derivacions cap a centres de titularitat privada s'aniran produint de manera proporcional a l'extinció dels contractes en vigor. "Quan el CatSalut deixi de tenir cap contracte amb centres privats, en aquest moment probablement el nombre serà zero", ha sentenciat. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem