contingut promocionat
Clinica Oftalmologica Rubi L

Les lents de contacte que actuen a la nit

L’endemà, el pacient es treu les lents d’ORTO-K i durant tot el dia pot veure bé sense ulleres ni lents de contacte

Ets miop o astigmàtic? Algun cop has somiat en llevar-te al matí, obrir els ulls i veure nítidament al teu voltant com per art de màgia? Tot i ser difícil de creure, la Clínica Oftalmològica Rubí ofereix un servei que pot fer realitat aquesta fantasia: les ORTO-K, unes lents de contacte que corregeixen la vista mentre dorms i faciliten una visió clara l'endemà.

La miopia i l'astigmatisme són alteracions visuals comunes en la població que en molts casos desemboquen en una dependència irreversible de les ulleres o les lents de contacte. Amb més de 45 anys d'experiència, la Clínica Oftalmològica Rubí ofereix les lents d'ORTO-K, una solució no invasiva i alternativa a la cirurgia refractiva, apta tant per a infants com per a adults de fins a 50 anys i ideal per a pacients amb ull sec i graduacions moderades.

3


Com funcionen les lents ORTO-K?

4

L'ortoqueratologia és una tècnica de correcció temporal que consisteix a dur unes lents de contacte especials per a la nit, les ORTOK, que per la seva particular semirigidesa tenen la capacitat de modelar la còrnia. L'endemà, el pacient se les treu i durant tot el dia pot veure bé sense ulleres ni lents de contacte. És un procés dinàmic i progressiu: es necessita dormir entre tres i deu dies amb les lents perquè la visió sigui òptima i estable durant tot el dia. És també una tècnica reversible, per tant, si les lents es deixen d'utilitzar, la modulació corneal desapareixerà i tornarà la graduació anterior al tractament. Els candidats més habituals són aquells que vulguin corregir la vista de manera temporal, per exemple durant un període d'oposicions. També és la solució no invasiva perfecta per a gent que no es vulgui operar, o que simplement no vulguin portar ulleres.

Control de miopia

1 2

Les lents d'ORTO-K també són beneficioses a llarg termini, sobretot per als infants. Gràcies a la seva capacitat de desaccelerar el creixement de la miopia o l'astigmatisme, impedeixen que els nens i nenes arribin a tenir graduacions oculars molt altes. La Clínica Oftalmològica Rubí assegura que es tracta d'un mètode segur, sempre que es porti un adequat manteniment de les lents i s'acudeixi a les revisions periòdiques. Per això és clau, segons la doctora Rusiñol, "no deixar el procés a mitges". La diversitat de dissenys permet oferir lents personalitzades a cada pacient segons el seu defecte refractiu.

L'ortoqueratologia només és una petita mostra de tots els àmbits de l'oftalmologia que cobreix la Clínica Oftalmològica Rubí, gràcies a la seva aposta ferma per les noves tecnologies i al seu equip multidisciplinari de metges i optometristes. Alguns exemples són les cataractes, la presbícia, el glaucoma, l'estrabisme o l'ambliopia.

5

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem