Missatge de "calma" i "precaució" de l'alcaldessa als santcugatencs

Els cossos de seguretat han incrementat controls als ascessos de Sant Cugat, en punts com l'estació i espais de vianants

“Vull enviar un missatge de tranquil·litat, de calma als santcugatencs i santcugatenques". L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, s'ha reunit aquest divendres amb representants de Policia Local i Mossos d'Esquadra i ha volgut llançar aquest missatge de tranquil·litat als ciutadans, després dels atemptats terroristes a Barcelona, amb 13 morts i més d'un centenar de ferits, i a Cambrils, amb un mort i diversos afectats.

Mercè Conesa ha volgut enviar un missatge de calma i precaució a la ciutadania. L'alcaldessa ha remarcat que els cosses de seguretat de Sant Cugat han estat coordinats en tot moment. Des de l'atemptat, s'han engegat tots els dispositius de control d’accessos a la ciutat i s’han incrementat els punts de vigilància en zones peatonals des d’ahir a la tarda i altres punts com l'estació de Ferrocarrils.

Els Mossos d’Esquadra han activat totes les dotacions existents i el dispositiu antiterrorista Kronos segueix activat. L’estat segueix en la fase 4 d’alerta antiterrorista i asseguren que tots els punts estratègics de la ciutat estan sent vigilats.



"La coordinació dels cossos de seguretat de la ciutat està funcionant de manera correcta. Estem en disposició de garantir que totes les patrulles estan fent els controls d’accessos i vigilància a les zones peatonals de la ciutat. No abaixem la guàrdia, tenim per tant tots els dispositius a punt i en aquesta línia seguirem treballant", afegeix l'alcaldessa.

L'alcaldessa ha tornat a mostrat el suport i la solidaritat de la ciutat amb les víctimes i familiars de l'atemptat. També donar tot el suport a la ciutat de Barcelona, el suport a les víctimes i els ferits.

Dues santcugatenques ferides

En un comunicat, l'Ajuntament també informa de les dues santcugatenques que van resultar ferides de l'atropellament massiu a les Rambles. El seu pronòstic és reservat i s'està pendent de la seva evolució.

Estem  contínuament en contacte amb la família que s’ha vist afectada per l’atemptat de Barcelona i esperem que la situació d’aquestes dues persones de Sant Cugat pugui millorar de manera immediata”, ha declarat l’alcaldessa

Més informació
 
Comentaris

Destaquem