Mor un gos després de menjar carn amb vidres i claus mentre passejava

Es tracta del segon gos mort en un any, després d'haver ingerit una bola de carn amb claus i vidres

El Duc, un gos de dos anys de raça Canitx Toy, va morir el passat 12 d'agost a Sant Cugat després d'haver ingerit una bola de carn amb vidres i claus tal com explica Clara León, filla de la propietària del gos.

Segons explica León, els fets van passar durant la matinada del 12 al 13 d'agost. "A les 21:00 de la nit vam treure el gos a passejar pel barri, per Can Magí. El gos es trobava perfectament, però cap a les 3 de la matinada vam escoltar-lo vomitar i que estava molt malament. Davant la situació vam anar al veterinari d'urgències, i ja no vam poder fer-hi res per salvar-li la vida. Després, va ser quan el veterinari ens va dir que es tractava d'un enverinament".

Tot i que tant Clara León com la seva família estan molt afectats pel succés, León ha informat al TOT que "ho faig públic per tal que el màxim de persones ho sàpiguen, és un fet molt greu i espero que el que li ha passat al meu gos no li passi a cap altre. Per això ho faig públic".


 

Aquesta setmana el TOT informava que, un veí del Turó de Can Mates havia trobat aquesta combinació amagada al parc mentre passejava el seu gos, l'Enzo. En aquest cas per sort, el seu amo, en David Madrona havia aconseguit treure-li el menjar de la boca a l'Enzo abans que s'ho empassés i, per tant, s'enverinés.

Aquest fet, però, no és el primer cop que passa a Sant Cugat. Doncs l'any passat ja es van trobar diverses boles de carn enverinades per diversos parcs, on, fins i tot, va arribar a morir una gossa.

En cas de detectar enverinament de l'animal

Si es detecta que el gos ha pogut ingerir verí immediatament cal trucar al veterinari, i si és possible facilitar al professional quin tipus d'enverinament ha ingerit l'animal. El vòmit de l'animal en alguns casos pot retardar que s'absorbeixi el verí, i en altres, pot provocar la mort.

S'ha de portar el gos immediatament al veterinari amb allò que ha ingerit i l'envoltori. No s'ha de donar ni aigua ni llet a l'animal, tampoc fer un rentat gàstric, ni fer-lo vomitar.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem