Maten un altre gos amb verí a Sant Cugat

En Roko, un gos de la raça boxer, va morir el dia 17 de juny a causa d'un enverinament

En Roko i en Jack són dos gossos de la raça bòxer que van patir un enverinament a Sant Cugat mentre passejaven. En Roko va morir a l'hospital veterinari, mentre que en Jack ha necessitat diverses transfusions de sang. Així ho ha explicat al TOT, la propietària dels gossos, Maria Roca, qui ha dit que la família està desfeta i que volen denunciar els fets per trobar el culpable de la mort del seu gos.



La família viu al carrer Villar a tocar del camp de golf on treuen a passejar els seus dos gossos pel bosc, on creuen que en Roco i en Jack van trobar el verí que va matar a un i va fer emmalaltir l'altre. "A casa no tenim cap producte dels que diu el veterinari que van poder provocar la mort d'en Roko", subratlla la propietària.

Els fets van passar el 16 de juny, en Roko va arribar a l'Hospital Veterinari amb disnea i en estat de shok. Els veterniaris pels simptomes que presentava van sospitar de seguida que es podia tractar d'una intoxicació. En roko va morir aquella mateixa nit. 

En Jack, d'altra banda, tot i la intoxicació està millorant encara que a poc a poc, el verí que va ingerir actua lentament, segons explica la família, i encara ha de fer proves veterinàries. 

Aquest no és el primer gos que mor per enverinament a Sant Cugat. A principis d'any, va morir un altre gos a la Floresta

Al mes d'agost un gos es va morir després de menjar boles de carn amb vidres que va ingerir mentre passejava per Can Magí. A més,  l'any passat ja es van trobar diverses boles de carn enverinades per diversos parcs, les quals, fins i tot, van arribar a causar la mort d'una gossa.


També el novembre del 2013, a Mira-sol, tres gossos van morir enverinats. 

 

Els Mossos d'Esquadra aconsellen denunciar els fets per tal de poder lluitar contra aquests fets. 


(A baix podeu llegir els informes dels dos gossos)

Els dos gossos amb la seva família FOTO: Cedida Informe veterinariInforme veterinari
Més informació
 
Comentaris

Destaquem