Primera jornada d'adopció de gossos recollits a Sant Cugat

Se celebra aquest diumenge, 12 de juny, al Garden Masó

Amb l'objectiu de fomentar l'adopció de gossos a Sant Cugat, dues voluntàries d'Olescan organitzen aquest diumenge, 12 de juny, una jornada per conscienciar de la necessitat de donar una llar a animals que han estat abandonats al carrer.

La jornada se celebra al Garden Masó de Sant Cugat, i entre altres activitats, hi haurà dues desfilades amb gossos provinents del refugi d'animals Olescan, encarregat de recollir els animals abandonats a Sant Cugat.

L'activitat comença a les 10.30 hores amb un esmorzar. Ja a les 11 hores se celebrarà la primera desfilada, amb una quinzena de gossos, cinc dels quals han estat recollits a Sant Cugat, però mai han estat reclamats.

A les 12 hores s'organitza una xerrada sobre l'adopció, i mitja hora més tard hi haurà sessió de contes per als més petits. A les 13 hores serà la segona desfilada, amb la qual es podran conèixer els animals i les seves característiques, i l'activitat finalitzarà a les 14 hores amb el sorteig de productes als participants del concurs de fotografia.

Un concurs de fotografia on tothom pot participar enviant una fotografia amb la mascota a montsefotosdogs@gmail.com.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem