Recorden la marxa unitària per l'atac al Pi d'en Xandri amb una passejada

La caminada es fa aquest dissabte, 17 de març, i se centrarà en la natura de l'entorn

El Col·lectiu Pi d'en Xandri +20 organitza aquest dissabte, 17 de març, una caminada per recordar la marxa reivindicativa del març del 1997 en defensa de la protecció de Torre Negra. Més de 4.000 persones van participar a la mobilització, que va tenir lloc després de l'atac al Pi d'en Xandri, en la concentració més gran que es recorda a Sant Cugat.

La passejada, que serà per la zona de Torre Negra, durarà al voltant de dues hores, i la sortida serà a les 9 hores des de la plaça de la Vila. Des d'aquest punt s'anirà fins a la riera de Sant Crist de Llaceres. El recorregut es farà per la banda esquerra, entre Collserola i Sant Cugat, en direcció al Pi d'en Xandri, lloc on finalitzarà la caminada. 



El 2 de febrer de 1997, l'arbre més simbòlic de Sant Cugat va patir un atac. Amb la passejada també es vol recordar la lluita que es va fer per protegir l'entorn de la Torre Negra i rodalia.

En l'organització d'aquesta activitat hi participen la Plataforma Cívica per la Defensa de Torre Negra, el Club Muntanyenc i l'Ajuntament de Sant Cugat

Marxa unitaria per la recuperacio de Torre Negra (marçdel 1997), després de l'atac al Pi d'en Xandri FOTO: Xavier Larrosa

Més informació
 
Comentaris

Destaquem