Recullen joguines i roba d'abrigar per regalar a 150 refugiats aquest Nadal

El grup de santcugatencs ajudarà a fer més fàcil el Nadal de 150 persones refugiades

Un grup de santcugatencs s'han unit per fer millor el Nadal de 150 persones refugiades que viuen a Barcelona i la Comunitat de Sant Egidi, a Barcelona, els fa un seguiment i l'acompanyament. 

La iniciativa sorgeix d'un grup de veïns del carrer Hospital, després de parlar del conflicte a Síria i els problemes amb els refugiats. Tal com detalla la santcugatenca i una de les impulsores de la proposta Clara Masriera "volíem fer alguna cosa per ajudar als refugiats, aportar el nostre granet de sorra i vam comunicar amb aquesta comunitat de Barcelona que vetlla pel benestar d'aquests 150 refugiats i altres persones en situació de pobresa". 

Després de saber de l'existència d'aquesta comunitat, els santcugatencs van organitzar-se per tal de recollir el que més falta els feia. En aquest cas, els van demanar roba d'abrigar, regals per a infants i productes de necessitat bàsica d'higiene que els entregaran el dia de Nadal.

El grup, que ha obert la pàgina de Facebook Refugiats a Sant Cugat on van informant del dia a dia, entregarà la setmana que ve el material recollit. L'ajuda però, no acabarà aquí, sinó que la intenció del grup és continuar ajudant als refugiats.

Refugiats a Sant Cugat és un grup obert a qualsevol persona que vulgui ajudar. En aquest cas, cal que es posin en contacte a través del correu electrònic refugisantcugat@gmail.com

Més informació
 
Comentaris

Destaquem