Roben el caminador a una dona de 79 anys i el recupera gràcies a Facebook

Els fets van passar el 20 d'agost

Un ciclista amb la cara tapada va robar el caminador a una veïna de 79 anys de Sant Cugat del Vallès el passat 20 d'agost. La dona estava en un banc, amb una acompanyant, a l'entorn de la plaça del Coll quan van veure com el ciclista amb la cara tapada les rondava. Això les va fer sospitar i es van aixecar per marxar. Just en aquest moment, el lladre va robar-li el caminador i va fugir.

 

El fill va fer una crida a través de les xarxes socials per tal de recuperar el caminador. Una santcugatenca va trobar l'aparell al costat d'un contenidor a pocs metres del lloc del robatori i va publicar un missatge al grup Som de Sant Cugat per localitzar el propietari. A través d'una cadena d'amistats, el fill va veure el missatge i es va poder posar en contacte amb la dona per tal de recuperar el caminador de la seva mare. Així va poder recuperar l'artilugi el dia següent del robatori.

 

Degut a la poca distància entre el contenidor i el lloc del robatori, el familiar creu que el lladre només buscava els diners de la bossa que hi ha sota el seient del caminador, tot i que en aquest cas la dona no portava cap bossa.

 

39752050 1801019723327489 1978058183289077760 n

El caminador que li van robar i després va poder recuperar la veïna de Sant Cugat.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem