Últims dies per inscriure's al sorteig de 58 habitatges de lloguer

Són d'iniciativa privada i estaran gestionats per l'empresa municipal d'habitatge de Sant Cugat, Promusa

Aquest dimecres 9 de gener s'acaba el termini per inscriure's al sorteig de 58 pisos de lloguer de protecció oficial a Sant Cugat. L'immoble està situat al barri de Can Mates, entre el carrer de Vallseca i carrer de Benet Moxó. Es tracta d'una promoció d'habitatges de l'empresa privada Vielsa, que va decidir dedicar-los a habitatge protegit a través de la gestió de l'empresa municipal d'habitatge Promusa.

Per a participar en aquest sorteig, cal tenir la inscripció registrada abans de les 18 hores del dimecres 9 de gener de 2019. Es pot tramitar a través del Registre de Sol·licitants d’Habitatges amb Protecció Oficial al web de Promusa o portar la inscripció a l’Oficina Local d’Habitatge (carrer d'Elies Rogent, 10).

Són dos blocs de pisos que compten amb 58 habitatges (42 de 3 habitacions i 16 de 2 habitacions). A més, també hi ha 58 places d’aparcament i 28 trasters vinculats. Dos dels pisos són adaptats per persones amb mobilitat reduïda.

El sorteig serà el 30 de gener. També se sortejaran habitatges que vagin quedant lliures de Promusa, de les promocions del carrer de Benet Cortada, carrer de Vallseca i plaça dels Rabassaires.

Més info: Promusa gestionarà una promoció de 58 habitatges de protecció oficial a can Mates

Requisits i preu

Un dels requisits per poder participar al sorteig és residir i estar empadronat a Sant Cugat del Vallès durant els últims tres anys. Tot i això, també poden participar aquells santcugatencs que hagin deixat la ciutat en els últims anys però, abans de la seva sortida, van estar empadronats tres anys al municipi. També s'ha d'acreditar que no es té cap habitatge en propietat, ple domini, o dret d’ús, de superfície ni en usdefruit.

A més, hi ha límits de renda depenent de quantes persones facin cada sol·licitud: per una persona (39.843 euros), per dues persones (43.808 euros), per tres persones (51.404 euros), per quatre o més persones (59.020 euros). El pagament de la renda mensual de l’habitatge, incloses les despeses comunitàries, tampoc podrà superar el 40% dels ingressos mensuals nets de la unitat de convivència.

El preu estipulat és de 6,22 euros per metre quadrat, més despeses d'IBI i de comunitat. És a dir, per un pis de 75 metres quadrats, el lloguer serà de 466 euros més l'IBI i la comunitat. Les places d'aparcament i els trasters van a part. Els contractes tindran una durada de cinc anys.

Consulta totes les condicions.

Iniciativa privada

L'Ajuntament de Sant Cugat i l'empresa Vielsa van signar un conveni de col·laboració per tal de destinar els habitatges a protecció oficial i que fossin gestionats amb els requisits de Promusa. L'acord preveu que els 58 pisos tindran la qualificació de protecció oficial durant els 10 primers anys. Transcorregut aquest període, el conveni contempla que, si les dues parts hi estan d’acord, Promusa pugui continuar gestionant aquesta promoció durant 10 anys més.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem