Una 50a de persones entren al consistori reclamant més seguretat

Una 50a de persones s'han reunit a la plaça de la Vila i han acabat entrant a l'Ajuntament demanant més seguretat contra els robatoris

Una 50a de persones de barris de Sant Cugat, sobretot de Valldoreix, han entrat a l'Ajuntament per reclamar més seguretat contra els robatoris, coincidint amb el ple municipal del mes de desembre. Aquest grup de persones s'ha reunit a la plaça de la Vila, el dilluns 17 de desembre a la tarda, sota el lema "Digue'm prou als robatoris" i, posteriorment, han entrat a l'edifici de l'Ajuntament amb xiulets. Fins i tot, una 20a de representants d'aquest col·lectiu ha entrat a la Sala de Plens.

"Venim a reclamar més seguretat, i ho fem d'aquesta manera perquè estem farts de dir-ho i que no ens facin cas", ha assenyalat Eduard Orteu, representant d'una nova Associació de Veïns de Can Monmany, que s'ha creat, sobretot, per fer front als robatoris. "Estem cansats que no se'ns escolti, i vindrem fins que l'Ajuntament es decideixi a aplicar les mesures necessàries per millorar la nostra seguretat", ha afegit Orteu.

A més, durant la participació ciutadana del ple municipal, el senyor Cernuda ha tornat a reclamar també més seguretat a l'equip de govern, com ja és habitual en els últims plens municipals. Quan hi ha hagut el torn de participació ciutadana, l'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha permès obrir les portes que separen la Sala de Plens de la zona d'entrada de l'edifici de l'Ajuntament, perquè tots els que s'han reunit per reclamar més seguretat puguessin seguir aquest apartat del ple, concretament en el torn de paraula del senyor Cernuda.

L'onada de robatoris a Valldoreix preocupa als veïns i veïnes de la zona, des de fa mesos.

Més info: Por i indignació a Valldoreix pels robatoris

Els Mossos d'Esquadra van reconèixer un increment de robatoris a Valldoreix.

Més info: Mossos d'Esquadra reconeix un increment de robatoris a Valldoreix i li dona prioritat

Més informació
 
Comentaris

Destaquem