Comença el procés participatiu de l’entorn de can Cabassa i l’estany dels Alous

Aquest dissabte hi ha la primera sessió de diagnosi, on els veïns hauran de posar damunt la taula les necessitats del barri

Aquest dissabte, 16 d’abril, s’inicia el procés participatiu per definir les actuacions de millora a desenvolupar en l’entorn del barri de Can Cabassa i de l’estany dels Alous. Impulsat per l'Ajuntament de Sant Cugat, l’objectiu d’aquesta iniciativa és facilitar la participació de les associacions i el veïnat del barri a l’hora d’establir quin ha de ser el tractament de tots els espais entre Mas Gener, Can Cabassa i l’autopista AP-7.

El procés es vehicularà amb unes sessions de debat ciutadà per fer un diagnòstic comunitari de les necessitats del barri. Al maig, es recolliran les propostes veïnals per definir els criteris que després caldrà proposar formalment mitjançant els instruments urbanístics adequats, amb l’objectiu que es compti amb el màxim consens possible.

Aquest dissabte, dia 16 d'abril, hi ha la primera sessió de diagnosi, on els veïns hauran de posar sobre la taula la situació del barri. Els participants hauran de respondre a preguntes com què milloraries de la mobilitat, dels equipaments, de l'habitatge, de l'espai públic i del comerç al barri. És a partir de les onze del matí al Casal de Mira-sol.

Cal recordar que aquest procés arriba després que l’Ajuntament suspengués el Pla de Millora Urbana previst inicialment en aquest barri per les crítiques de veïns.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem