Comencen les obres per vianantitzar els carrers d'Indústria i Castellví

Dos carrers més del centre de Sant Cugat que seran per a vianants

Aquest dilluns, dia 27 de febrer, s’inicia la reurbanització dels carrers d'Indústria i de Castellví per transformar aquestes vies en zones de vianants i integrar-les dins de l'eix de vianants de Sant Cugat. Concretament, es vianantitzaran el tram des de Castellví fins a Abat Armengol del carrer d'Indústria i el tram des d'Indústria fins a Josefina Mascareñans del carrer de Castellví.

Les obres es preveu que finalitzin en uns tres mesos i mig i el trànsit quedarà restringit al veïnat i al transport de mercaderies. El projecte de reurbanització també contempla la renovació de la xarxa de sanejament, d’aigua potable i d’electricitat en alguns trams, i la substitució de l’enllumenat. L’empresa adjudicatària de les obres és Construcciones Fertres SL.

D'aquesta manera, l'Ajuntament continua ampliant l'eix de vianants de Sant Cugat. El següent pas serà la vianantització dels carrers de Balmes, Sant Medir i de la Creu. A més, ara està sobre la taula també la possibilitat de convertir l'avinguda de Cerdanyola en un carrer per a vianants.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem