'Moment tapes', 10 dies de tapes i cerveses

Vuitè 'Moment tapes', l'experiència d'anar de picoteig per Sant Cugat amb una Estrella Damm

Sí, sí... això ja s'ha acabat... La veritat, és que això de menjar i beure m'agrada! De fet, crec que el que m'agrada de veritat és gaudir de Sant Cugat des d'un punt de vista diferent, amb molta gent als carrers, places i bars; amb una cervesa a la mà, una tapa al costat, un bon somriure a la cara i un munt d'amics i amigues!

Durant aquests dies he vist de tot: grups molt grans (i que cridaven molt), famílies (tranquils, els més petits acompanyaven la tapa amb un got d'aigua!), parelles (qui sap si algú ha trobat l'amor durant aquests dies!), parelles de gent gran (que segur que han recuperat les ganes de sortir als vespres), amics en petit comitè (que feien tota la pinta d'estar posant-se al dia)... En fi, tothom ha tingut un lloc en aquesta ruta de tapes.

He tastat moltes coses molt bones i he parlat amb molta gent dels bars. Tots coincidien en el fet que és complicat combinar el fet de servir tantes i tantes tapes i cerveses amb mantenir el ritme normal del bar o restaurant. Però tots estaven molt contents i sorpresos amb la quantitat de plats servits durant aquests deu dies.

I jo també estic contenta! Perquè m'agrada veure que a Sant Cugat hi poden passar coses, que la gent segueix sortint al carrer i que tothom vol participar en aquest tipus de coses, perquè gaudir de la vida no fa mal a ningú!

Ara toca fer bondat, i recuperar el ritme normal de menjar (i beure).

Una tapa per cada dia

Fes una bona ruta de tapes per Sant Cugat. FOTO: Artur Ribera

Durant tota la ruta de #SantCugatVadeTapes, la santcugatenca Esther Madrona s'ha passejat per als restaurants que ofereixen tapes per fer un tastet i prendre's un quinto d'Estrella Damm. 

Segueix-nos a les xarxes socials del TOT i a través de (Facebook, Instagram i Twitter amb el hashtag) #SantCugatVaDeTapes). 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem