'Moment tapes', La dura tasca d'escollir les tapes!

Sisè 'Moment tapes', l'experiència d'anar de picoteig per Sant Cugat amb una Estrella Damm

Ara que ja porto uns quants dies fent tapes, s'ha de dir que la cosa es va complicant per moments. El cas és que n'hi ha vàries que jo ja he fet, però els meus amics no: és moment de posar-se d'acord per escollir la següent parada. 

Avui és un bon dia per seure amb els amics i, tot fent la primera tapa i cervesa, obrir el mapa amb les 38 tapes proposades per Estrella Damm i els bars i restaurants de Sant Cugat i escollir les que es volen fer. 

El truc és seleccionar les que estan per una mateixa zona, així t'assegures poder fer-ne més d'una i de dues! Per exemple, estant al Mercat Vell, és una bona idea tastar la coca de folgueroles del Celler d'en Medir (boníssima, per cert! Amb una salseta per sobre bastant espectacular) i el sandwich rodeo de Lomito'n, a la Plaça d'Octavià, dues mossegades de pa petit d'hamburguesa. 

No em considero una experta en el tema de les tapes (ni molt menys!), però sí que he descobert una cosa durant aquests dies: el mapa amb totes les tapes ubicades és la clau per gaudir de la ruta al màxim.

Últim cap de setmana!

Jo no vull posar pressió a ningú, però aquest cap de setmana ja s'acaba la ruta... Potser sí que val la pena fer una revisió de les tapes que ja heu tastat i les que no hue menjat però que no us voleu perdre...

Aprofiteu aquest cap de setmana! 

Una tapa per cada dia

Aquest cap de setmana la santcugatenca Esther Madrona es passejarà per als restaurants que ofereixen tapes per fer un tastet i prendre's un quinto d'Estrella Damm. 

Segueix-nos a les xarxes socials del TOT i a través de (Facebook, Instagram i Twitter amb el hashtag) #SantCugatVaDeTapes). 

La ruta de tapes, estará activa fins al pròxim diumenge 25, podreu gaudir de tantes tapes com vulgueu! El preu de cada tapa més canya o quinto és de 2,5€. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem