'Moment tapes', Queden dos dies!

Setè 'Moment tapes', l'experiència d'anar de picoteig per Sant Cugat amb una Estrella Damm

Avui és el penúltim dia de la Ruta de Tapes i, per això, he decidit canviar el típic vermut d'olives, patates i amb sort unes escopinyes per una tapa i un quinto Damm.

Dissabte migdia, totes les terrasses estan a tope! I més si fa sol (tot i que han caigut 4 gotes que han estressat a més d'un!). Hem passat per la Plaça del Monestir i no hi havia lloc (a més, jo aj he tastat les tapes de La Plaça i del Lomito'n), i hem anat a tastar la del Dehesa Santa Maria.

Una llesqueta de pa torrat amb enciam, un bon tall de pernil i boles de mozzarella. Senzillament brutal, i mira que a mi no m'agrada massa el pa. Mentre fèiem la tapa i la cervesa la meva amiga i jo hem, literalment, arreglat el món. Ens hem explicat la nit d'ahir (ben completeta per les dues!), ens hem donat consells i hem salvat el planeta (vaja, Sant Cugat) d'un final castatròfic. En definitiva, el que es fa a l'hora del vermut.

Una tapa per cada dia

Tapa i cervesa al Lomito'n, a la plaça d'Octavià

Aquest cap de setmana i el següent, la santcugatenca Esther Madrona es passejarà per als restaurants que ofereixen tapes per fer un tastet i prendre's un quinto d'Estrella Damm. 

Segueix-nos a les xarxes socials del TOT i a través de (Facebook, Instagram i Twitter amb el hashtag) #SantCugatVaDeTapes). 

La ruta de tapes, donava el tret de sortida aquest dijous 15 de setembre. Des de llavors, i fins al pròxim diumenge 25, podreu gaudir de tantes tapes com vulgueu! El preu de cada tapa més canya o quinto és de 2,5€. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem