Coneix totes les activitats de la Festa Major

El TOT publica, des de fa 30 anys, el programa de la Festa Major

El 28 de juny Sant Cugat començarà la seva Festa Major fins diumenge, 2 de juliol. En total, 300 activitats repartides en 14 espais per a tots els públics.

30 anys fent el programa

Com no podia ser d'una altra manera, el TOT Sant Cugat publica el programa de Festa Major amb l'objectiu de promoure la festa. Anirà encartat amb el TOT d'aquest divendres, 23 de juny. També es repartirà als punts més cèntrics de la ciutat i durant la Botiga al Carrer, del 1 de juliol. L'estand estarà al carrer de Valldoreix.

Premsa i revistes digitals <strong>en català</strong>

 

També pots conèixer totes les activitats a www.totfestamajor.cat

A més de totes les activitats que se celebren durant 5 dies, també publiquem opinions de ciutadans i ciutadanes sobre les activitats més destacades de la festa, així com fotografies d’anys anteriors per tenir un record de com era la festa d’antuvi.

La seva edició és possible gràcies al suport de comerços i empreses de la nostra ciutat. A més, també participem en la Botiga al Carrer, on sortejarem tres menús per a dues persones al restaurant Labarra Cugat, de la plaça dels Quatre Cantons, 3.

Tota la festa a www.totfestamajor.cat

Aquest any són cinc dies de festa (18, 29 i 30 de juny i 1 i 2 de juliol). Perquè no us perdeu res, a la pàgina www.totfestamajor.cat trobareu tota la informació actualitzada amb les últimes notícies, galeries d’imatges i vídeos, a més de totes les activitats.

El TOT Fotoportada, amb la Festa Major

Imatge del concurs d'aquest any 2017

Des del 28 de juny ja pots presentar la teva foto de Festa Major per al concurs més fotogràfic de Sant Cugat, el TOT Fotoportada Vitaldent, que arriba a la 20a edició. Consulteu les bases i pengeu la vostra fotografia a partir del 28 de juny a través del web www.totfotoportada.cat. Fins al 30 de setembre hi podeu participar.

Les categories d’aquest any són les següents: Lleure, viatges, Festa Major, la teva mascota i tu, esports i Instagram (aquesta última s’hi ha de participar amb l’etiqueta #TOTFotoportada2017 des de la mateixa xarxa social). Hi ha més de 9.000 € en premis!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem