Els valldoreixencs es bolquen en la Festa Major amb més actes de la història

La Festa Grossa de Valldoreix s'ha celebrat durant aquest cap de setmana amb més de 70 activitats programades

Valldoreix ha celebrat la seva Festa Major aquest cap de setmana del 18, 19 i 20 de setembre. Amb un programa de més de 70 activitats, el territori valldoreixenc ha ofert als seus veïns actes per a totes les edats i per a tots els gustos.

El president de l'EMD, Josep Puig, ha volgut remarcar la gran participació tant dels veïns com de les entitats de Valldoreix. Doncs tal com ha destacat Puig "és gràcies a les entitats de Valldoreix i tota la feina que fan que es tira la Festa Major endavant".

Puig s'ha mostrat molt satisfet, a més, perquè la "Festa Major ha acabat sense cap incidència i totes les activitats s'han desenvolupat segons el que estava previst". 

Aquesta ha estat la Festa Grossa del districte amb més activitats al programa, és per això que el president de l'EMD és conscient que potser, el contrapunt, en alguns moments, ha estat que no s'hagi pogut assistir a tot el que un volia. Per això mateix, Puig ha assegurat que de cara l'any vinent s'intentarà analitzar cadascuna de les activitats i "veure com cal potenciar-les més o canviar el seu format".

L'esport, un dels protagonistes

Sortida de la prova de 12 quilòmetres. FOTO: Lali Puig

L'esport ha estat un dels protagonistes de la Festa Major de Valldoreix. I és que, des què l'atleta Maria Abadal, donava el tret de sortida a la festa grossa del territori, les activitats esportives han pres els carrers de Valldoreix.

L'activitat estrella de la festa ha estat la segona edició del Trail o Caminada Popular, que ha tingut lloc aquest diumenge 20 de setembre. La cursa, que ha comptat amb més de 400 participants, l'han guanyada Carlos Herreras i Eva Garcia.

D'altra banda el Club Esportiu Valldoreix ha estat l'escenari de diversos tornejos durant tot el cap de setmana. Tennis, pàdel, volei-platja i futbol 7. Una activitat que ha tingut molt bona acollida.

El punt agredolç de la festa, justament, ha estat en una activitat esportiva. L'organització de la 22a trobada de BTT de Festa Major s'ha mostrat molesta amb l'EMD per la manca de col·laboració en l'organització de l'acte. Una activitat que fa tres anys havia comptat amb més de 200 ciclistes i enguany només amb 13.

Activitats culturals i socials

Concert de Gospel a l'Església Protestant. FOTO: Lali Puig

Com no podia ser d'una altra manera, la cultura no pot faltar en una Festa Major. Per això mateix des de divendres 18, tot un seguit d'activitats culturals han format part del programa. Havaneres, Gospel, Trobada Gegantera, Taller de Pintura Ràpida, entre altres concerts i teatre per a famílies.

Aquest diumenge, 20 de setembre, ha estat el torn dels Castellers de Sant Cugat. La Torbada Castellera ha aplegat als valldoreixencs a la plaça de l'Estació per veure l'actuació dels Gausacs, els Xics de Granollers i els Moixiganguers d'Igualada. Una cita que els camises verdes han signat amb un 3 de 8 un 4 de 8 i un 5 de 7.

El Concurs d'Arrossos, el Ball de Tarda i Clownic, amb el suport del Tricicle, amb el seu espectacle 'JOBS' han estat els encarregats de posar el punt final a la Festa Major valldoreixenca.

Mireu les millors imatges de la Festa Major de Valldoreix

Més informació
 
Comentaris

Destaquem