El Grup Mediterrània presenta 'Temps de Dansa' per Festa Major

El Grup Mediterrània ja va poder oferir l'espectacle 'Tornem a ballar' fa uns mesos

El Grup Mediterrània és una altra de les entitats que participarà activament de la Festa Major de Sant Cugat. Ho farà oferint un espectacle el dissabte 26 de juny, a les 21.30 h, a la plaça de l'Om. El grup planteja pujar a l'escenari Temps de dansa, un espectacle creat en temps de pandèmia, on els assajos han estat ben diferents, ja que s'han hagut de fer en format telemàtic al principi i en trobades en espais a l'aire lliure després. 

 

El mes de maig, el Grup Mediterrània va presentar Tornem a ballar, un espectacle que va servir per recuperar sensacions, carregar piles i agafar força per preparar la gran actuació de Festa Major. 

Altres activitats de Festa Major 

A banda d'això, el TOT Sant Cugat ha anat avançant durant els darrers dies altres temes de la Festa Major de Sant Cugat. En aquest sentit, cal recordar que no hi haurà Concurs d'Arrossos, o que el Centro Popular Andaluz no podrà muntar la tradicional caseta, tot i que si que organitzarà una activitat. El que si que hi haurà serà Festa Major Alternativa, o dues mostres d'entremesos, a més d'una projecció en vídeo dels Gausacs, que suplirà la Diada Castellera. Tampoc hi haurà correfoc de Diables, que si que faran els tradicionals 'versots'.

 
Comentaris

Destaquem