Kiko Veneno: "La Festa Major és el moment d'assaborir la cara més amable de la vida"

El cantant actuarà el 30 de juny, a la plaça d'Octavià, encapçalant el cartell de concerts de la Festa Major 2016 a Sant Cugat

Kiko Veneno visita Sant Cugat com a concert principal de Festa Major. Què li oferirà al públic?

El principal és que la gent ho passi bé, que puguin escoltar algunes de les seves cançons preferides, fer uns balls i emportar-se un record bonic de la nostra presència i del nostre treball. És per a això que posem tota la nostra il·lusió.

Després de quatre dècades de trajectòria, que descobrirà el públic santcugatenc?

Una banda ben rodada amb un so molt articular, un bon grapat de cançons que els seran familiars, altres que no coneixeran però que esperem els sonin igualment bé, molta alegria per la trobada, i moltes ganes de compartir.

Amb quina formació pujarà a l'escenari?

A la bateria i al baix m'acompanyen els meus suports habituals, Jimmy González i Juan Ramón Camarés, que són la base del meu so i els músics amb els quals porto més temps treballant. A això li afegim les guitarres de Diego Pozo i la guitarra, llaüt i violí de Felix Roquero. El so anirà a càrrec de Jacobo Fernández.

No hi faltaran els grans èxits de la seva discografia...

Quasi cap. Farem cançons de 'Veneno', del 'Cantecito', de 'Está muy bien eso del cariño', de 'Dice la gente', i de l'últim, 'Sensación térmica'.

Parli'm de la seva gira. En quin moment arriba a Sant Cugat?

Anem ja ben rodats. I després estaré a més ciutats de Catalunya, Galícia, Andalusia, Madrid, Castella i Balears. A totes parts, vaja, serà una gira molt entretinguda.

I ja amb nous projectes en ment?

Ara estic component i preparant cançons per a un nou disc que segurament es dirà 'Sombrero roto', i algunes estan ja molt avançades. Ho estic gaudint molt, m'estan sortint cançons molt variades i algunes molt alegres. Això m'agrada molt.

Animi el públic santcugatenc perquè no falti a la cita del 30 de juny!

Al públic no farà falta animar-lo massa, és la Festa Major! És el moment de l'any per a compartir, gaudir i assaborir la cara més amable de la vida. Li dic a la gent que es diverteixi sempre, no solament a les festes... però a les festes també, és clar!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem