Les millors truites de Sant Cugat es tasten a la Festa Major Alternativa

Aquest 2 de juliol al migdia s'ha celebrat el Concurs de Truites de la Festa Major Alternativa

La truita ha estat la protagonista indiscutible d'aquest dissabte a la Festa Major Alternativa, amb la setena edició del concurs de truites organitzat per la CUP de Sant Cugat.

Enguany s'han presentat més d'una vintena de truites, de tot tipus i colors, que han estat degustades per tots els assistents a la Festa Major Alternativa, que s'està celebrant a la rambla del Celler.

Mira les imatges del divendres de Festa Major!

Ambient molt festiu durant el concurs de truites FOTO: Haidy BlanchEl concurs de truites és una de les activitats tradicionals de la Festa Major Alternativa FOTO: Haidy BlanchFOTO: Haidy Blanc

El TOT amb la Festa Major

La Festa Major d'enguany donava el tret de sortida el dimarts 28 de juny amb el seguici i el pregó, a càrrec del Club Rugby Sant Cugat, que podeu veure en imatges i vídeo

 

Fins al diumenge 3 de juliol, un total de 363 activitats donen forma a la festa grossa més llarga del municipi. I, com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dóna de si la Festa Major.

 

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

 

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 19a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 23 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les cinc categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem