El Holi Festival omple de colors el parc de Ramon Barnils

Centenars d'adolescents s'han aplegat al parc de Ramon Barnils per celebrar el festival

El Holi Festival ha omplert el parc de Ramon Barnils de colors, aquest dissabte, 2 de juliol, de Festa Major.

Centenars d'adolescents s'han aplegat al parc per celebrar el festival, que ha estat organitzat per Consell 13/16 i amb la col·laboració de la Desplaça Jove.

Des de les 17.15 els joves participants han anat recollint els sobres de colors. Ja a les 19.00h ha estat l'esclat de festa i ha estat quan el parc i els participants s'han tenyit de colors a ritme de la música punxada per un discjòquei. 

Mireu les millors imatges del Holi Festival

El TOT amb la Festa Major

El Holi Festival ha omplert el parc de Ramon Barnils FOTO: Haidy Blanch

La Festa Major d'enguany donava el tret de sortida el dimarts 28 de juny amb el seguici i el pregó, a càrrec del Club Rugby Sant Cugat, que podeu veure en imatges i vídeo

Fins al diumenge 3 de juliol, un total de 363 activitats donen forma a la festa grossa més llarga del municipi. I, com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dóna de si la Festa Major.

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 19a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 23 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les cinc categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem