'Seguim ballant', la proposta de l'Esbart Sant Cugat per Festa Major

El Cos de Dansa de l'Esbart Sant Cugat oferirà un espectacle que connecta amb el ressò del període més complicat de la pandèmia

L'Esbart Sant Cugat està ultimant els detalls de l'activitat que organitza en el marc de la Festa Major de Sant Cugat, l'espectacle 'Seguim ballant', que vol connectar a través de la dansa amb el ressò del període més complicat de la pandèmia de la Covid-19, "on hem hagut de ballar la vida molt diferent", tal com explica la directora del Cos de Dansa de l'Esbart Sant Cugat, Lali Mateu. De fet, part de l'espectacle recupera 'Pren-la com a necessitat', una altra proposta de l'Esbart basat en vídeodanses ballats en confinament.

De totes maneres, l'entitat encara està tancant serrells amb l'Ajuntament, i falta decidir la data i l'hora de l'espectacle.

Altres activitats de Festa Major 

A banda d'això, el TOT Sant Cugat ha anat avançant durant els darrers dies altres temes de la Festa Major de Sant Cugat. En aquest sentit, cal recordar que no hi haurà Concurs d'Arrossos, o que el Centro Popular Andaluz no podrà muntar la tradicional caseta, tot i que si que organitzarà una activitat. El que si que hi haurà serà Festa Major Alternativa, o dues mostres d'entremesos, a més d'una projecció en vídeo dels Gausacs, que suplirà la Diada Castellera. Tampoc hi haurà correfoc de Diables, que si que faran els tradicionals 'versots'.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem