A ritme d'espectacles

Avishai Cohen Trio i 'Cabaret, el musical de Broadway' seran a la pròxima temporada del Teatre-Auditori

El Festival de Jazz de Barcelona i el gènere del musical ens han donat moltes alegries: Bebo i Chucho Valdés, Michael Camilo, Maria Schneider, Mauricio Villana, Saxophone Summit, Dianne Reves, Gonzalo Rubalcaba... i els musicals Mamma mía i Sonrisas y Lágrimas...

A més, Sopa de Cabra presentarà el seu darrer treball Cercles, tindrem la cinquena edició del Festival Petits Camaleons, i els somriures no faltaran amb l'artista David Guapo, que tornarà a Sant Cugat. La petita flauta màgica, L'ocell prodigiós i Guillem Tell, són les produccions del Petit Liceu que es podran veure a la nostra ciutat. Per als amants de les òperes: Don Giovanni, Manon Lescaut i Carmen ens delectaran amb els Amics de l'Òpera de Sabadell.

La programació completa es donarà a conèixer el dilluns 11 de juliol a les 19,30 hores durant la presentació de la nova temporada al Teatre-Auditori.

Abans gaudirem per primera vegada del Liceu a la fresca a la nostra ciutat amb la projecció de La Bohème des del Gran Teatre del Liceu, i el divendres inaugurarem el nou Festival Excepcional amb Suzanne Vega.

Varietat, qualitat i riquesa cultural per amanir la nostra ànima més que mai a través de l'espectacle en viu, en directe, en un equipament nonstop, que no busca els aplaudiments dels espectadors, sinó que aquests han de sorgir espontanis després de l'espectacle o concert, mostra de la satisfacció i culminació de les expectatives.

The show must go on
Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem