Amor en temps de guerra

'Aliados'

Intensa i absorbent, aquesta història d'amor en temps de guerra aconsegueix evocar amb talent narratives clàssiques i fins i tot de l'època silent, combinant les seves virtuts amb les de l'època actual. La narrativa visual s'apodera completament de la història.

Ho veiem amb les mirades dels protagonistes, meravellosos Brad Pitt i Marion Cotillard, que aconsegueixen dir moltíssim sense necessitat de paraules. I, sota la direcció del veterà Robert Zemeckis (que es troba darrere les càmeres de, per exemple, Retorn al futur, 1985 o Forrest Gump, 1994), una imatge sàvia, eficaç i rigorosa pren la guia per a narrar la història mentre es va traçant un inquietant ball de sospites intimistes en plena segona guerra mundial.

Allied és un elegant thriller d'espionatge romàntic amb nazis, agents secrets, moltes intrigues i molt suspens emocional; i la connexió entre els dos actors principals és molt intensa, atrapa. Ell és un agent secret del Canadà i ella de França. Es coneixen en una arriscada missió d'espionatge contra el bàndol nazi i, suposadament, han de controlar les seves possibles emocions envers l'altre.

Molta tensió sensorial s'apodera de la pantalla mentre el perill d'un objectiu que han d'executar és evident, tot i que no sabem quin és fins que s'executa. Però el que si sabem, és que s'han introduït al cercle del poder nazi a Casablanca i que el perill que implica la possibilitat que els descobreixin és enorme

Durant tot el metratge aquesta amenaça planeja damunt la trama, que estén la teranyina de sospites des dels organismes implicats en la guerra fins a les persones dels cercles més íntims. Molt recomanable.

'Aliados'

Cartell d'Aliados

Títol original: Allied

USA, 2016.

Direcció: Robert Zemeckis.

Guió: Steven Knight.

Interpretació: Brad Pitt, Marion Cotillard, Lizzy Caplan, Matthew Goode, Jared Harris, Jason Matthewson.

Durada: 124 minuts

Estrelles: ****(4)

Mira la web i el tràiler de la pel·licula.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem