Córrer per a res, és ximpleria

De vegades, en els gimnasos passen coses sorprenents

Segons les dades extretes de idescat.cat, a Sant Cugat disposem de 12 pavellons, 62 pistes poliesportives, 17 camps poliesportius, 75 sales esportives, 12 piscines cobertes, quatre pistes d'atletisme, i altres 140 espais dedicats a activitats esportives. En total, 369 espais per posar-nos en forma.

I on ets? Amb el cul enganxat al sofà pensant que hauries de posar-te les piles. No t'enganyis! No fas esport perquè l'únic que t'agrada de fer-ho és la roba fosforita que et compraries quan passes per la secció de running. Si et fa mandra fins a lligar-te les bambes.

De tant en tant fas abdominals al llit perquè el terra està dur i fred i encara que saps que no obtindràs el mateix resultat, tot el que es pugui fer al llit... benvingut sigui. Veus algun tutorial a Youtube de com entrenar a casa però, segurament, no has arribat a veure sencer ni el que dura cinc minuts.

Penses que anar sol/a al gimnàs et fa cosa, potser si vingués algú amb tu... però no, perquè si ho penses bé el que més vergonya pot donar-te és que vegin els teus mixelins embotits en unes malles grogues hepatitis greu que es veuen des de l'estratosfera. A l'hivern fa fred i perilla la teva salut en canviar-te als vestidors, i a l'estiu fa molta calor i amb tant exercici podria donar-te una lipotímia.

Mai és el millor moment per pujar a la cinta de córrer. No et preocupis, som més de dos i de tres als que no ens agrada córrer sense saber a on hem d'anar. Però entre 369 espais esportius, sembla trist que no trobem un raconet per a nosaltres.

A més, de vegades, en els gimnasos passen coses sorprenents. Tinc un amic que va perdre els pantalons al gimnàs i va haver de sortir amb camisa, corbata, americana i malles taronja llampants. Ho han triat per participar en la fashion week però no pel seu cos modelat a força d'el·líptica, si no per aquell estilisme que va haver de lluir un matí sortint de la seva classe de spinning.

Mens sana in corpore sa (Giovenale)

Més informació
 
Comentaris

Destaquem