En dos mesos, dos amics

La pau, la cultura, la ciència, i la lluita per la llibertat dels pobles són valors que el Rafa va poder defensar

En dos mesos, dos amics, que entre ells ho eren molt i que lluitaven pel mateix, ens han deixat. La mort d’un ha estat seguida de la de l’altre i espero que estiguin junts allà on siguin. Fa dies deia que érem rics pels voluntaris de les entitats culturals, ara dic que hem perdut dos destacats voluntaris.

El dia de la revetlla de Sant Joan, molts amics varen acomiadar el Rafa Recolons. Fins i tot alguns ho vàrem fer en grup, acostumats com estem a fer excursions culturals en autobús, aquesta vegada la sortida fou per anar al tanatori de Sant Gervasi per acomiadar el nostre acabat de traspassar president. Un viatge estrany sense ell i la seva esposa, la Vicky. Encara ara no ens fem a la idea que el Rafa no hi és. Allí, en el tanatori, ens vam trobar amb molts més amics d’altres entitats i fins i tot va venir la nostra alcaldessa.

La pau, la cultura, la ciència, la defensa dels drets humans i la lluita per la llibertat dels pobles són valors que el Rafa va poder defensar amb passió en el si de l’Associació Amics de la Unesco de Sant Cugat i Valldoreix i que seguiran presents en la nova junta i amb la nova presidenta. La Isabel González, que ha quedat orfe del seu mestre molt aviat, com a mestre de professió que és, sabrà fer un gran relleu del nostre Rafa. Les persones fem coses i marxem però els valors i la feina feta queden de manera inalterable.

Moltes gràcies, Rafa Recolons, pels teus anys dedicats a la Unesco de Sant Cugat i Valldoreix i per vetllar pels valors que aquesta entitat promou. Els amics de la Unesco seguirem els teus passos i exemple.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem