Estiguem atents..., ara arriba l'hora de la veritat

Una vegada celebrades les eleccions municipals, i després que la ciutadania hagi escollit les candidatures que els ha semblat més vàlides per les seves ciutats, ara toca fer una lectura dels resultats

Crec que, de forma quasi global, es pot dir que els resultats d'aquestes eleccions municipals arreu dels Països Catalans, reforcen la idea d'una voluntat generalitzada de canvi. Els ciutadans han decidit que volen una forma de govern diferent, menys partidista, més participativa, més transparent, més oberta al diàleg i on l'honestedat sigui el comú denominador per a tots.

Una vegada ja formats els nous plens dels ajuntaments, a la ciutadania li ha arribat un alè d'aire fresc i d'esperança. Tots plegats volem que sigui cert allò que tantes vegades hem escoltat, que s'ha iniciat una nova etapa de fer política, on reapareguin tots aquells principis que configuren les bases de la Democràcia. Desitjo que tots els nostres representants sàpiguen portar a terme una nova cultura a la recerca del màxim acord, on la capacitat de negociació no sigui entesa tan sols com una necessitat numèrica de govern sinó com la voluntat efectiva del servei comú. Menys mirar-se el melic, menys càrrecs de confiança, menys directives de partits, menys trampolins polítics i més feina ben feta. Esperem doncs que, lluny de les actituds prepotents i a vegades sectàries, des dels ajuntaments es doni una primera lliçó de com s'ha de fer política, actuant com a servidors de la ciutadania. Els servidors púbics no tenen cap pes específic per si sols, però com a representants i transmissors de la voluntat popular, el tenen tot. Tan senzill i a la vegada tan significativament necessari.

Des de uaSC volem desitjar tota la sort i encert al nou plenari de l'Ajuntament de Sant Cugat. La vostra sort també serà la nostra i els vostres encerts també seran els nostres, perquè el resultat d'ells serà la millora de la nostra ciutat, dels seus barris i, a la fi, dels seus ciutadans. Nosaltres, com a plataforma ciutadana, sempre hem cregut que aquest és l'únic objectiu i ambició ètica de la política.

Sra. Alcaldessa de Sant Cugat, la nostra més sincera enhorabona per haver obtingut majoritàriament la confiança de la població. Ens venen èpoques políticament crucials i els ciutadans esperem i necessitem que els nostres representants més directes estiguin a l'altura de l'esperat. La societat ha deixat clar el seu missatge. Desitja una nova forma de fer política, on el ciutadà vol ser un actor cada vegada més actiu.

Estarem doncs, molt atents a la concreció d'aquesta nova voluntat de diàleg a la que totes les formacions van fer esment el passat dissabte, 13 de juny, en la sessió de constitució del Ple.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem