Gaudeamus! Bona gestió municipal

Gràcies a l’acord pres conjuntament “in situ”, confiem es facin les petites modificacions i aliniacions eliminant els dos parterres

Crec que és just i convenient dir les coses clares en uns moments que sembla, que  els polítics han perdut la brújula per a gestionar les administracions i fer-ho amb eficiència i concòrdia amb els ciutadans.

Per això cal dir, precisament el contrari, quan s’escau. Em refereixo a l’accident viscut el mes de Gener (cruïlla de Cant Picanyol i Can Gatxet) informat d’inmediat i personalment a la secretària de l’alcaldessa per la gravetat dels fets i la reiteració d’altres accidents similars els darrers anys.

El que cal destacar és que la Comunitat de Veïns afectada va nomenar una Comissió per tractar el tema amb  la Regidora adient que ha intervingut personalment en la tercera reunió celebrada i concretar amb els perjudicats que la seva petició era raonable i calia atendre-la, malgrat les actuacions fetes un mes abans per iniciativa dels tècnics municipals. En definitiva la part positiva és, que fa un mes, en la reunió ja citada dels veïns i l’esmentada regidora Sra. Paraira, s’acordà suprimir els dos parterres subsistents i deixar la cruïlla sinistra  talcom està la existent al mateix carrer de Can Gatxet i el Passeig Rovira i Virgili.

Gràcies a l’acord pres conjuntament “in situ”, confiem es facin les petites modificacions i aliniacions eliminant els dos parterres. Tot plegat en benefici de la circulació i el bé comú.

Són aquestes petites negociacions i concrecions entre les administracions i els veïns les que fomenten la concòrdia entre uns i altres, i obliguen, quan cal, a felicitar la bona gestió dels polítics quan fan la seva tasca sense prepotència. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem