Missives estranyes

Se'ns diu que es presentaran sis projectes, sense que t'acabi de quedar clar de què exactament

És un fet que vivim temps d'inflació informativa (o, potser només comunicativa). I això que jo no estic connectat a les xarxes socials (per cert, no sé per què n'hi diuen així, ja que aquesta expressió s'hauria de guardar per a les relacions humanes organitzatives i per als contactes que estableixen les persones tot veient-se les cares). Sigui com sigui, sempre rebo més informació, per dir-ho d'alguna manera, que la que puc processar; entenen per això, la capacitat d'incorporar la missiva d'una manera raonada al meu bagatge mental.

Fa uns dies via e-mail he rebut una informació d'allò més curiosa. És del Departament de Cultura de l'Ajuntament i el títol diu així: "Jornada d'aprenentatge servei". Com que el text no deixa la cosa clara, obres el document pdf pensant que allà t'ho aclariran. D'antuvi la cosa impressiona: l'acte fa a l'auditori d'Esade, el patrocinen l'Ajuntament de Sant Cugat, la Diputació de Barcelona i la Generalitat i hi parlen la regidora d'ensenyament, família, universitat i recursos humans i l'alcaldessa. Se'ns diu que es presentaran sis projectes, sense que t'acabi de quedar clar de què exactament. I, finalment, en l'apartat Reflexions t'indiquen el següent: espai d'intercanvi i aprenentatge en grups reduïts, tipologies de servei, detecció de necessitats, entorn, entitats, territori, vinculació curricular,...

I, se suposa, que amb això t'has de fer una idea acabada de què va la cosa. M'imagino que aquelles persones que estan acostumades a aquest tipus de reflexions ho han vist a venir, però jo em quedaré amb les ganes de saber que es diran els qui hi vagin. No sabré mai de quins serveis parlen, ni quines necessitats detectaran. He decidit oblidar-ho. Com tantes altres coses.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem