No és bon maig si no deixa la bassa plena... de cultura!

El maig és especial: els permet veure alguns resultats del què han anat treballant des del setembre o des del gener i

El maig va arribar fa uns dies i... les entitats de cultura han florit! 

Moltes fan actuacions durant tot l’any, però... El maig és especial: els permet veure alguns resultats del què han anat treballant des del setembre o des del gener i les entitats tenen ganes d’omplir els carrers amb les seves activitats.

El primer cap de setmana va ser dels Diables, que van poder omplir els carrers amb els seus colors (vermell i negre, molt santcugatencs) i Ramon Barnils amb les seves activitats dirigides a tots els públics. Volien "cremar"  Sant Cugat i deixar-nos bocabadats a tots els que vam anar a buscar el Boc i vam veure les bèsties convidades.

Aquest cap de setmana és per als Caparrots i els Castellers. Els primers celebren la 3aDiada de Testes en la qual presentaran el caparrot de l’any, escollit per votació popular. Un esdeveniment força important per a l’entitat, que ampliarà la família, i també un reconeixement a la Dolors Vilarasau. Els Gausacs també tenen una fita important i és que celebren la «ja tradicional» actuació de Sant Ponç i el diumenge volen oferir al municipi grandíssims castells (i a la soca hi cap tothom!)

El següent cap de setmana, les entitats aniran a portar el nom de Sant Cugat a altres municipis: els Caparrots a Gràcia i els Diables a Castellterçol.

El 27 de maig tindrem a Sant Cugat el final de curs del Grup Mediterrània i 28 els Geganters fan la Trobada Comarcal del Vallès, Sant Cugat acollirà unes 30 colles de gegants! 

Com veieu el municipi, pel maig, està ple a vessar de cultura popular i ja es comença a ensumar l’olor de Festa Major!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem