Petites activitats que ens fan grans

Com ja he dit altres vegades, Sant Cugat mai dorm (les JERC ja ho vam dir fa molt temps amb la campanya "Recoder, el jovent de Sant Cugat no som la ventafocs". Però no, no parlaré ni de l'oci nocturn santcugatenc, ni de la sala de concerts, ni del pacte de nit.

Si dic que Sant Cugat mai dorm, ho dic perquè és una ciutat que constantment bull, no para quieta ni descansa. Ni precisament per nadal, època de tradicional aturada d'avtivitat per moltes entitats. Com ja s'ha anat comentat en diferents columnes les últimes setmanes hi ha una entitat que organitza dues de les activitats més antigues de l'associacionisme santcugatenc com l'entenem actualment. És el Grup de Joves de la Parròquia, una entitat que fa molts anys va engegar el Pessebre Vivent i la campanya Un nen, una joguina.

Us pot semblar que aquestes dues campanyes són petites o no tenen una gran transcendència per la ciutat, però heu de pensar que han estat moltíssims, pel cap baix un miler, els nens i nenes que l'han representat i han estat molts els voluntaris que tot educant i fent jugar als infants han ensenyat un Pessebre que va camí de celebrar ja els seus 35 anys de vida.

L'altra campanya aconsegueix, ajudant a aquelles famílies que tenen pocs recursos i fent que Ses Majestats puguin arribar on no arriben elles, fer somriure a més de 400 nens i nenes la nit de reis... Uns somriures, en situacions delicades i difícils (molt delicades i molt difícils en força casos) que es converteixen en or i ajuden a les famílies a passar un millor Nadal.

Des d'aquí vull elevar la tasca que des de fa més de 30 anys fa aquesta entitat, amb molt de voluntarisme i moltíssima il·lusió. Sovint no ens fixem amb aquestes petites activitats de la ciutat però que ajuden que les relacions humanes siguin un xic millor cada dia que passa.

Per acabar, us animo a passejar-vos pels jardins del monestir el dia 24 a la tarda per veure el Pessebre Vivent, a anar el dia 27 al concert benèfic de la campanya Un nen, una joguina (a les 6 de la tarda al Monestir) i a col·laborar a través de les diferents botigues de joguines i llibreries que posen el seu granet de sorra a la campanya.

Bon nadal a tothom!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem