Trencaclosques: Molts residus, esforç personal

Conscient de ser una mica pessimista, era lluitador per aconseguir els seus objectius

Tota una vida dedicat a la recuperació de residus, són molts anys! Més que molt temps, és una vivència profunda d'estimar una professió i d'estar convençut del que s'està fent és útil per als demés. Si a un infant d'avui li parlen d'un drapaire, podria ser que no sabés què vol dir.

El drapaire era la persona que comerciava amb els draps vells, amb paperassa i amb altres objectes de rebuig. Entre ells molt de ferro, per això es va dir el Gremi de la Ferralla, que ara es diu Recuperació de Residus: paper de diaris, ampolles de cava, sacs, cartons i diferents metalls (ferro, plom, zinc, fil de coure). Tota aquesta evolució, començant amb la compra d'un carro i un ase a terminis, per la compra-venda d'articles de rebuig, és la que va viure el nostre amic GENIS MUÑOZ I MITJANS, que va fer el traspàs, el 10 de maig d'enguany.

Nascut a Rubí el 1935, viu a partir de 1939 a Les Fonts, fins que-casat a 1963- ve a viure a Sant Cugat el 1964, per fer créixer la seva família. S'ocupa del seu negoci, ara amb magatzem i maquinària pròpies i dedica temps al seu remi, per millorar aquest col·lectiu. Vol conèixer Sant Cugat, perquè se l'estima, participant en tots els plens municipals dels dilluns, en els últims 25 anys. Participava del clima familiar, social i esportiu del Club Tenis Natació.

Home fet a si mateix, amb esforç. Bona persona, intel·ligent i reflexiu. Conscient de ser una mica pessimista, era lluitador per aconseguir els seus objectius. Era constant seguidor del R.C.D. Espanyol. Per ell la felicitat no era guanyar diners, sinó saber que ets útil als altres. Estimat, Genis, gràcies per la teva vida i, continuaràs viu en el nostre record.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem