Vida Sana-Alimentació saludable

Menjar bé és esencial per trobar-se bé, estar fort, practicar esport, pensar i estar despert, estudiar, jugar... Fer-ho no és complicat! Aquest és un gran missatge que la Fundació FC Barcelona mitjançant el programa Som el que mengem ens transmet en un marc de vida sana i que és molt important tenir-lo en consideració. L’objectiu d’aquesta campanya on col.laboren el FC Barcelona, la Fundació SHE i la Fundació Alicia és conscienciar de les conseqüències positives que ens aporta la pràctica esportiva i una alimentació saludable.

Si mantenir uns correctes hàbits alimentaris i d’hidratació és fonamental per al manteniment d’una bona salut de qualsevol persona, practiqui activitat física o no, en el cas d'un esportista és molt més important encara, ja que de ben segur que l’alimentació diària influirà en el seu rendiment físic. Una dieta adequada en quantitat i qualitat, abans, durant i després de l’entrenament i de la competició, així com una bona hidratació, és necessària per optimitzar el propi rendiment i evitar lesions.
Els esportistes han de cobrir les seves necessitats d’energia i nutritives per assolir un creixement satisfactori i rendiment en les seves activitats i els seus entrenadors i/o monitors han de vetllar perquè els jugadors no aprenguin tan sols els fonaments de l’esport, sinó també que cuidin correctament la seva alimentació i hidratació.

Si teniu curiositat o voleu saber-ne més a prop d’aquest programa que de debò us recomano especialment a la gent que esteu en el món de l'esport, tant directius, com entrenadors i, sobretot, als esportistes i llurs pares i mares, podeu consultar la web www.somelquefem.cat on podreu veure videos promocionals dels jugadors del FC Barcelona i un munt d’informació relacionada amb l’alimentació saludable.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem